Caleb Greenwood Sept 3 & 4 Distance Learning Schedule Ist-6th Grades

Minutes	Time	Thursday	Friday
60 min	8:00-9:00	Set up your learning space, set up your device, explore your Google Classroom and get ready for your first Zoom!	
60 min	9:00-10:00	Synchronous Learning Session	
30 min	10:00-10:30	Break	
60 min	10:30-11:30	Asynchronous Learning Activities	
60 min	11:30-12:30	Lunch *remember to pick up your free meals! <u>https://thecentralkitchen.org/</u> *	
60 min	12:30-1:30	IB & Spanish Asynchronous Learning	

Kinder

Minutes	Time	Thursday	Friday
60 min	8:00-9:00	Set up your learning space, set up your device, explore your Google Classroom and get ready for your first Zoom!	
60 min	9:00-10:00	Synchronous Learning Session	
30 min	10:00-10:30	Break	
60 min	10:30-11:30	Asynchronous Learning Activities	